Beschrijving
Kwetsbaarheid is het gevoel van waaruit liefde, verbondenheid, plezier, moed, empathie en creativiteit ontstaan.” Dit is de conclusie uit jaren onderzoek van de internationaal bekende Amerikaanse onderzoek professor Brené Brown. Hoewel we vaak de neiging hebben om onze kwetsbaarheden te verbergen, te onderdrukken en te negeren, worden we daardoor juist minder effectief en minder krachtig.

We hebben allemaal wel iets wat we liever niet laten zien, of waar we ons misschien zelfs voor schamen: een gebeurtenis uit het verleden, een persoonlijke eigenschap of situatie, iets fysieks, iets dat we niet of juist wel hebben. De kunst is om je kwetsbaarheid te leren aanvaarden en zelfs te waarderen. Je wordt hier niet alleen zelf effectiever van in je werk en privé, ook inspireer je anderen om nog meer zichzelf te zijn.

In deze workshop ga je aan het werk met dit thema en ontdek je de kracht van jouw kwetsbaarheid. De workshop bestaat uit persoonlijke anekdotes, ervaringsgerichte en speelse werkvormen. Er is een prettige mix van diepgang, lichtheid en humor.

Programma

  • Authentiek en bezield werken en leven
  • Kwetsbaarheid verkennen
  • Schaamte moed
  • Jouw kwetsbaarheid inzetten als kracht

Datum       : donderdag 1 juni 2017
Aanvang   : 18.30                                (inloop vanaf 18:00 met broodjes, koffie/thee)
Afsluiting  : 21:30
Locatie      : Eigenwijs Herstel             (adres en parkeerroute)
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 16
Investering: €49,50 p.p.

Na aanmelding doormiddel van het contactformulier ontvang je van ons een bevestiging en een factuur via het opgegeven emailadres.
Na ontvangst betaling is je inschrijving definitief.

Heb je vragen over deze workshop? Bel of mail Kim Reek: 06-42074243 / kim@eigenwijsherstel.nl