Elke donderavond komt onze Eetclub bijeen op Eigenwijs Herstel, waar deelnemers samenkomen voor een gezellige avond van koken, eten en verbinden.

Wat houdt het in?

Samen koken we een heerlijke maaltijd, waarbij iedereen kan bijdragen met zijn of haar eigen culinaire vaardigheden. Na het bereiden van de maaltijd, schuiven we gezamenlijk aan tafel om te genieten van het lekkere eten en de goede gesprekken.

De meerwaarde:

De Eetclub biedt een gelegenheid om in een ontspannen sfeer samen te komen, waar deelnemers elkaar kunnen ontmoeten, verhalen kunnen delen en nieuwe vriendschappen kunnen opbouwen.

De Eetclub op Eigenwijs Herstel is meer dan alleen een maaltijd; het is een kans om samen te komen, te genieten en te groeien. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Door:

De groep wordt geleidt door Jaina Overkamp. Jaina werkt als ervaringsdeskundige bij R. Bouwman-psychiatrie B.V. en heeft ervaring als vrouw met autisme.

Waar:

De eetclub vindt plaats in ’t Hart op de locatie van Bouwman Psychiatrie.

Aanmelden:

Let op: De Eetclub is een besloten groep, maar als je interesse hebt om deel te nemen, kun je contact opnemen met je behandelaar bij Bouwman Psychiatrie B.V. voor meer informatie en aanmelding.