Ben je geïnteresseerd in tuinieren en zou je het leuk vinden om samen met anderen aan de slag te gaan in de prachtige tuin bij ons gebouw? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze Tuinwerkgroep!

Wat houdt het in?

Onze Tuinwerkgroep biedt een geweldige kans om samen te komen en samen te werken aan het onderhoud en de ontwikkeling van onze tuin. Er is zoveel te doen! Van het knippen van planten tot het bijhouden van de heg en van het water geven van bomen en planten tot het creëren van rustgevende bankjes voor bezoekers. Als lid van onze Tuinwerkgroep kun je jouw groene vingers inzetten en deel uitmaken van een team dat zich inzet voor de schoonheid en het welzijn van onze buitenruimte.

De meerwaarde:

De Tuinwerkgroep biedt een kans om samen te werken en te praten met anderen, waardoor sociale banden worden versterkt en vriendschappen kunnen ontstaan. Dit mag maar hoeft niet.

Tuinieren biedt een creatieve uitlaatklep, waarbij je jezelf kunt uiten door middel van het creëren en onderhouden van een mooie buitenomgeving.

Het werken in de tuin kan rustgevend zijn en stress verminderen. Het contact met de natuur en het zien van de resultaten van je werk kan bijdragen aan een gevoel van voldoening en welzijn.

Door:

Leo: Leo is gediplomeerd ervaringsdeskundige en al vele jaren vol passie en energie actief voor zowel Eigenwijs Herstel als voor R. Bouwman-psychiatrie.

Waar:

De tuinbrigade is actief in de fijne tuin op de locatie van Bouwman Psychiatrie.

Aanmelden:

Doe mee en Groei met Ons Mee! Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of gewoon graag de handen uit de mouwen steekt, iedereen is welkom in onze Tuinwerkgroep. Schroom niet en meld je aan bij leo@bouwman-psychiatrie.nl. We kijken ernaar uit om samen met jou de tuin tot bloei te brengen!