Elke maandagavond komt onze kookclub bijeen op Eigenwijs Herstel, waar deelnemers samenkomen voor een gezellige avond van koken, eten en verbinden.

Wat houdt het in?

Samen koken we een heerlijke maaltijd, waarbij iedereen kan bijdragen met zijn of haar eigen culinaire vaardigheden. Na het bereiden van de maaltijd, schuiven we gezamenlijk aan tafel om te genieten van het lekkere eten en de goede gesprekken. Maar de avond is nog niet voorbij! Na het diner spelen we gezamenlijk een spelletje, wat zorgt voor ontspanning en plezier.

De meerwaarde:

De kookclub biedt een gelegenheid om in een ontspannen sfeer samen te komen, waar deelnemers elkaar kunnen ontmoeten, verhalen kunnen delen en nieuwe vriendschappen kunnen opbouwen.

Het samen koken en eten bevordert gevoelens van eigenwaarde en zelfvertrouwen en moedigt deelnemers aan om actief deel te nemen aan het proces.

Door het spelen van spelletjes na het eten wordt er een atmosfeer van plezier gecreëerd, waardoor deelnemers zich kunnen ontspannen en de stress van de dag kunnen loslaten.

De kookclub op Eigenwijs Herstel is meer dan alleen een maaltijd; het is een kans om samen te komen, te genieten en te groeien. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Door:

Mike Tenge, muziektherapeut.

Waar:

De kookclub vindt plaats in ’t Hart op de locatie van Bouwman Psychiatrie.

Aanmelden:

Let op: De kookclub is een besloten groep, maar als je interesse hebt om deel te nemen, kun je contact opnemen met je behandelaar bij Bouwman Psychiatrie B.V. voor meer informatie en aanmelding.