Beschrijving

“Wees de verandering die je wilt zien in de wereld” is de beroemde uitspraak van Mahatma Gandhi. De meest inspirerende manier om een verandering die jij graag wilt voor elkaar te krijgen, is door zelf het voorbeeld te geven in plaats van te wachten tot dat anderen het doen. Of het je nu gaat om verandering op grote schaal zoals in de wereld of in onze Nederlandse samenleving, of dat het je gaat om verandering op kleinere schaal zoals in jouw organisatie, team, buurt of relatie. Zelf het voorbeeld geven van verandering vraagt moed omdat je bereid moet zijn om uit je comfort zone te komen en misschien je hoofd boven het maaiveld moet uitsteken. Hoewel het niet de weg van de minste weerstand is, is de beloning groot. Je groeit als mens en het geeft ontzettend veel voldoening als je in actie komt voor datgene waar je in gelooft.

In deze energie gevende workshop ga je aan het werk met de stappen die nodig zijn om een inspirerend voorbeeld te zijn in jouw eigen situatie en omgeving. Je neemt inzicht en motivatie mee om (nog meer) in actie te komen. De sfeer van de workshop is persoonlijk en aanmoedigend. De werkvormen zijn ervaringsgericht en creatief.

Programma

  • I have a dream!
  • Eigen aandeel onder de loep
  • Uit je comfort zone en in actie komen
  • Van zien naar doen naar de verandering zijn

Datum       : woensdag 3 mei 2017
Aanvang   : 18.30                            (inloop vanaf 18:15)
Afsluiting  : 21:30
Locatie      : Kitchen of Life            (adres en parkeerroute)
Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 16
Investering: €45,- p.p.

Na aanmelding doormiddel van het contactformulier ontvang u van ons een bevestiging en een factuur via het opgegeven emailadres.
Na ontvangst betaling is uw inschrijving definitief.

Heb je vragen over deze workshop? Bel of mail Kim Reek: 06-42074243 / kim@eigenwijsherstel.nl