’t Hart is toegankelijk voor alle (oud) cliënten van R. Bouwman Psychiatrie B.V. tijdens de openingstijden. Het biedt een fysieke ontmoetingsplek waar je rustig in de bibliotheek een boekje kunt lezen, een kopje koffie of thee kunt drinken, aan je huiswerk kunt werken en nog veel meer.

Wat biedt ’t Hart?

In ’t Hart is een toegankelijke ruimte waar je kunt ontspannen en sociale contacten kunt opdoen. Ook ligt Eigenwijs Herstel naast een mooi stadspark, waardoor buiten zijn ruimte en afleiding kan bieden.

De Meerwaarde:

  • Sociale verbinding: ’t Hart biedt een gemeenschappelijke ruimte waar mensen kunnen samenkomen.
  • Rust en ontspanning: De bibliotheek en de ruimte om rustig te zitten bieden een omgeving voor ontspanning.

Een Welkom ‘Wij-Land’:

Eigenwijs Herstel wil een ‘Wij-land’ creëren waar iedereen zich welkom voelt. Het doel is dat bezoekers ’t Hart ervaren als een vertrouwde basis en thuis, waar ze vrij kunnen bewegen en banden met medebezoekers en ervaringsdeskundigen opbouwen. Bezoekers kunnen ’t Hart zo lang en vaak bezoeken als goed voor hen is.

Waar:

In ’t Hart op de locatie van Bouwman Psychiatrie.

Aanmelden:  

Aanmelden is niet nodig. Ben je op zoek naar een rustige plek om thuis te komen of tot rust te komen? We nodigen je uit om ’t Hart te ervaren als een plek van ontmoeting, rust en welzijn. Kom langs en voel je thuis!