Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Uitgesteld

Voluit Leven

april 22 @ 16:15 - 18:15

Elke maandag van 16.15 tot 18.15 uur komt onze groep “Voluit Leven” samen op Eigenwijs Herstel. Dit programma is ontworpen voor mensen met psychische klachten en is gebaseerd op mindfulness en acceptance and commitment therapy (ACT). Het biedt een gestructureerd programma om de huidige situatie te aanvaarden, waardoor ruimte ontstaat om te leven naar wat je belangrijk vindt.

Wat houdt het in?

In onze bijeenkomsten verkennen we mindfulness en de principes van ACT. Door middel van verschillende oefeningen en gesprekken leer je de huidige situatie te aanvaarden en stappen te zetten richting een leven dat meer in lijn is met jouw waarden en doelen.

De meerwaarde

Acceptatie en Groei: Het programma helpt deelnemers om de huidige situatie te aanvaarden en biedt concrete tools om te groeien en te bloeien, ondanks psychische klachten.

Verbondenheid: Tijdens de bijeenkomsten ontstaat er een gevoel van verbondenheid en steun tussen de deelnemers, wat kan bijdragen aan een gevoel van gemeenschap en begrip.

Zelfontplooiing: Door te werken aan mindfulness en ACT-principes, kunnen deelnemers hun eigen kracht en veerkracht ontdekken en versterken.

Door:

De groep wordt geleid door Erik Munnik, SPV-er, en Sofie Spierenburg, Psycholoog i.o. Beiden hebben ervaring en expertise in het begeleiden van groepen en zijn bekend met de principes van mindfulness en ACT.

Aanmelden:

Let op: “Voluit Leven” is een besloten groep. Als je ge├»nteresseerd bent om deel te nemen, neem dan contact op met je behandelaar bij Bouwman Psychiatrie B.V. voor meer informatie en aanmelding.

 

 

Gegevens

Datum:
april 22
Tijd:
16:15 - 18:15
Evenement Categorie: