Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spelletjesmiddag

juni 21 @ 14:00 - 17:00

Op de vrijdagmiddagen van 14:00 tot 17:00 organiseren we bij Eigenwijs Herstel  onze spelletjesmiddag. Dit is een open, informele inloop voor iedereen die zin heeft in een kopje koffie of thee, een spelletje, een praatje, gezelligheid of gewoon even in een andere omgeving wil zijn.

Wat houdt het in?

Tijdens dit Eigenwijs Herstel café nodigen we je uit om langs te komen en deel te nemen aan verschillende activiteiten. Of je nu zin hebt in een spelletje, een goed gesprek of gewoon wat ontspanning, je bent van harte welkom. We bieden een divers aanbod van activiteiten, waaronder bordspellen, kaartspellen, en andere gezelschapsspellen. Maar als je liever iets anders wilt doen, zoals schilderen, kleien, bakken, een film kijken, wandelen, of iets heel anders, staan we daar ook voor open.

Vrijblijvendheid:

Meedoen kan en mag, maar hoeft niet. Of je nu actief deelneemt aan de activiteiten of gewoon wilt genieten van de aanwezigheid van anderen in een veilige omgeving, de keuze is aan jou.

Door:

Jet Kooijman, ambulant begeleider, staat klaar om je te verwelkomen op de vrijdagmiddagen. Zij staat open voor suggesties en ideeën voor activiteiten, dus als je iets leuks in gedachten hebt, deel het gerust!

Waar:

De Spelletjes middag vindt plaats in ’t Hart op de locatie van Bouwman Psychiatrie.

Aanmelden:

Aanmelden is niet nodig. Ben je op zoek naar een leuke invulling voor je vrijdagmiddag? Kom langs bij ons Eigenwijs Herstel café en laat je verrassen door de gezelligheid en de diverse activiteiten die we te bieden hebben!

Gegevens

Datum:
juni 21
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Jet Kooijman