Van 18 juli tot en met 21 juli loopt Ilse de Nijmeegse Vierdaagse. 4 keer 40 km. In de video legt Ilse uit waarom zij meeloopt en waarom lopen ├╝berhaupt zo gezond is. Op Stichting Eigenwijs Herstel kan je op NL30INGB0007346745 doneren. Verder kun je op de website zien wat wij doen, wie wij zijn en waarom wij zijn. Wil je Ilse dus sponsoren en daarmee gelijk Eigenwijs Herstel ondersteunen, doneer dan! Alvast bedankt en we hopen je snel te zien bij Eigenwijs Herstel in ‘T Hart.

Op dit moment oefent Ilse al geruime tijd voor de vierdaagse. Het wandelen zit haar echt in de goede schoenen. Regelmatig zitten er afstanden van 25 kilometer bij.
Lopen is echt erg gezond en regelmatig zien wij bij Eigenwijs Herstel mensen naar buiten lopen het park in. Tijdens een wandeling wordt er dan gesproken over van alles en nog wat. Een heel fijne manier om iemand te leren kennen en tegelijkertijd fysiek bezig te zijn.
We willen dus ook graag aandacht geven aan het lopen en tegelijkertijd Eigenwijs Herstel sponsoren. De inkomsten uit deze sponsoring gaan direct naar de Stichting.

Wat doen we dan met dat geld?
Wij kunnen met het geld activiteiten organiseren. Zo zijn er regelmatig al bijeenkomsten in de avond, waar er samen gegeten en gepraat wordt. Ook zijn er bijeenkomsten in groepsverband waar men leert van elkaar en professionals die u ondersteunen in nieuwe levenskunst. Zoals Vrouw en Autisme, therapiegroep Voluit leven waarin ACT (Acceptatie en commitment Therapie) centraal staat.
Neemt u vooral een kijkje op deze website.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *